ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΑΡΝΑ ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ / ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΒΑΡΝΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟYΛΓΑΡΙΑ NAVAL ACADEMY VARNA NIKOLA VAPTSAROV ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Ardmore-Benefiting-from-Improved-Charter-Market 

Όπως προαναφέρουμε για την ολοκλήρωση των σπουδών στη Ναυτική Ακαδημία Βάρνας, απαιτείται ναυτικό θαλάσσιο ταξίδι 2 εξαμήνων σε πλοία χωρητικότητας άνω των 500 GT.

 

Πριν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο γραφείο, πέρα απο τον επίσημο αντιπρόσωπο της Ναυτικής Ακαδημίας της Βάρνας " Best Studies", ζητήστε να σας δείξουν γραπτώς το authorization letter, την βεβαίωση εξουσιοδότησης που έχουν οι τυχών εκπρόσωποι σας απο τις Ναυτιλιακές εταιρίες στις οποίες σας υπόσχονται ότι θα κάνετε τα ναυτικά σας ταξίδια.

Η ανακοίνωση με link των site διαφόρων Ναυτιλιακών Εταιριών που χρησιμοποιούν κάποιοι είναι παραπλανητική και δεν εξουσιοδοτούν φροντιστήρια ξένων γλωσσών, μεσίτες και διάφορα άλλα γραφεία που ασχολούνται με εγγραφές στη Βουλγαρία, να βρούν πληρώματα, πόσο δε, να σας εγγυηθούν τα απαραίτητα εκπαιδευτικά ταξίδια των 2 εξαμήνων που απαιτούνται για την αποφοίτηση.

 

Για λόγους εχεμύθειας και διακριτικότητας στο παρακάτω link σας δείχνουμε 2 από τα 23 συμβόλαια που έχουμε συνάψει με Ναυτιλιακές Εταιρίες στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Επιτυχής εγγραφή δε σημαίνει και αποφοίτηση.

Μόνο η Beststudies, ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ναυτικής Ακαδημίας Βαρνας, εγγυάται γραπτώς τα εκπαιδευτικά ταξίδια των φοιτητών, την ομαλή φοίτηση όπως και τη συνεχή υποστήριξη μέχρι την αποφοίτηση.

 

Για όσους ενδιαφέρονται να βγάλουν Ελληνικό Ναυτικό Φυλλάδιο παρακαλώ να πάρουν επίσημη πληροφόρηση από τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=23886

 

   Αίτηση έκδοσης ναυτικού φυλλαδίου

Δείτε παρακάτω τα συμβόλαια εξουσιοδότησης από τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες


contracts
  contracts