ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ NAYTIKH ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΑΡΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ ΒΑΡΝΑΣ NIKOLA VAPTSAROV

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

 

Πριν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο γραφείο πέρα από τον επίσημο εκπρόσωπο της Ναυτικής Ακαδημίας της Βάρνας, Beststudies, διασφαλίστε τη γραπτή εγγύηση(μόνο μέ συμβόλαιο) για τα εκπαιδευτικά εξάμηνα θαλάσσιας υπηρεσίας από τον εκπρόσωπό σας, διότι δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας χωρίς αυτά. 

 

Ως επίσημοι εκπρόσωποι της Ναυτικής Ακαδημίας έχουμε κλείσει συμφωνίες με τις μεγαλύτερες Ναυτιλιακές Εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού  και έχουμε πρόσβαση και στις Ναυτιλιακές Εταιρίες που είναι συμβεβλημένες με τη Ναυτική Ακαδημία Βάρνας. Έτσι εξασφαλίζουμε δίνοντας συμβόλαια  στους δόκιμους αξιωματικούς μας για τα εκπαιδευτικά εξάμηνα θαλάσσιας υπηρεσίας κατά την έναρξη των σπουδών τους. 

 

Βρίσκουμε πάντα λύσεις σε πιθανά προβλήματα απολυτηρίου, εισαγωγικές διαδικασίες, προβλήματα στην γλώσσα, όρους & προϋποθέσεις ειδικότητες κλπ, χωρίς αιφνιδιασμούς, εξασφαλίζοντας έγκαιρα θέση, γραπτή εγγύηση εισαγωγής, και αποφοίτηση χωρίς καθυστέρηση.

 

nvbannerΕίμαστε ο επίσημος Αντιπρόσωπος της  Ναυτικής Ακαδημίας Βάρνα στην Ελλάδα και διατηρούμε κατά αποκλειστηκότητα τα  επίσημα γραφεία αντιπροσωπίας και συνδέσμου της Ακαδημίας στήν Ελλάδα.

 

https://www.aen-varna.gr/index.php/index.php?option=com_content&view=article&id=22

 

 

Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν πλέον να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλ 2310 83 36 66 και να κάνουν την εγγραφή τους άμεσα στην Ελλάδα στα επίσημα γραφεία αντιπροσωπείας της Ναυτικής Ακαδημίας Βάρνας Nikola Vaptsarov. 

 

 


Ο  ρόλος της Beststudies ως επίσημος αντιπρόσωπος της Ναυτικής Ακαδημίας Βάρνας Nikola Vaptsarov στην Ελλάδα είναι τόσο συμβουλευτικός όσο και υποστηρικτικός βασιζόμενος στους κάτωθι άξονες.

Εσείς αποφασίζετε την ειδικότητα σπουδών στη Βουλγαρία και εμείς σας παρέχουμε τεκμηριωμένη πληροφόρηση σχετικά με :

-- Το προφίλ της Ναυτικης  Ακαδημίας στη Βάρνα Σχολή Εμποροπλοιάρχων Μηχανικών, ΑΕΝ.

-- Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε κύκλου σπουδών σχετικά με την αποκατάσταση και αναγνώριση στο Υ.Ε.Ν. της Ελλάδας.

-- Τις ιδιαιτερότητες της Ναυτικης Ακαδημίας στη Βάρνα.

-- Τα υπάρχοντα μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα.

-- Το βαθμό δυσκολίας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σπουδών.

-- Τα δίδακτρα και το κόστος  για σπουδές στη Βουλγαρία

-- Τα χαρακτηριστικά της πόλης και τις τυχών ιδιαιτερότητες του κοινωνικού και πανεπιστημιακού περιβάλλοντος.

-- Το συνολικό κόστος διαβίωσης για σπουδές στη Βουλγαρία.

 

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ενημέρωση ως εκπρόσωποι της Ναυτικής Ακαδημίας στη Βάρνα, των σπουδαστών και των γονέων τους σχετικά με τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες εισαγωγής στη Ναυτική Ακαδημία.

Αναλαμβάνουμε όλη την γραφειοκρατική διαδικασία της εγγραφής, την συλλογή εγγράφων τις μεταφράσεις τις επικυρώσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών,τον έλεγχο και την κατάθεση του φακέλου. Είμαστε πάντοτε αυτοπροσώπως παρόντες σε όλα τα στάδια εγγραφής, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Παρέχουμε 2 ήμερη δωρεάν ξενάγηση και διαμονή σε ξενοδοχειο 5 αστερων του υποψήφιου δόκιμου αξιωματικού σχολης εμποροπλοιαρχων ΑΕΝ  και της οικογένειας του Ξεναγηση στην Ακαδημία και στην πόλη  της Βάρνας με ιδιωτικο λεωφορείο βαν και εξασφαλίζουμε έτσι την ομαλή προσαρμογή του στο νέο περιβάλλον.

 

Εξασφαλίζουμε την διαμονή στην εστία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού ή την εύρεση κατοικίας δίπλα στην Ακαδημία σε επιπλωμένα διαμερίσματα σε λογικές τιμές και χωρίς κρυφές χρεώσεις, την επίβλεψη και των έλεγχο των συμβολαίων μίσθωσης από το νομικό μας τμήμα και είμαστε δίπλα σας σε όλες της λεπτομέρειες που τυχών προκύψουν.

Συνοδεύουμε τον φοιτητή μας και διεκπεραιώνουμε το άνοιγμα λογαριασμού τραπέζης, σύνδεση νέου Βουλγαρικού κινητού και ίντερνετ, άδεια παραμονής, βιβλιάριο σπουδών, πρόγραμμα σπουδών, βιβλία και όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εύκολη και επιτυχή προσαρμογή του φοιτητή μας στο καινούργιο πανεπιστημιακό περιβάλλον για τις σπουδές στη Βουλγαρία

 

Εξασφαλίζουμε φοιτητικά δάνεια σε όσους το επιθυμούν και έχουν τις προϋποθέσεις χωρίς εγγυητή και έναρξη αποπληρωμής 13 μήνες μετά την ολοκλήρωση των σπουδών με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Παρέχουμε συμβόλαιο δωρεάν νομικής προστασίας καθ’ όλη την διάρκεια σπουδών των φοιτητών μας για τυχών νομικά θέματα και απρόοπτες νομικές υποθέσεις αστικού δικαίου.

Παρέχουμε τηλέφωνο ανάγκης σε όλους τους φοιτητές μας 365 ημέρες το χρόνο. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να καλέσουν για θέματα Ακαδημαικής, Νομικής φύσεως και καθημερινότητας.

 

Είμαστε οι νόμιμοι αντιπρόσωποι της Ναυτικής Ακαδημίας Βάρνας στην Ελλάδα και διατηρούμε τα επίσημα κεντρικά γραφεία εκπροσώπησης της Ακαδημίας στη Θεσσαλονίκη

 

Οι γονείς που μας εμπιστεύτηκαν δεν ένιωσαν ποτέ ανασφάλεια για παιδιά τους που σπουδάζουν στη Βουλγαρία στη Ναυτική Ακαδημία Βάρνας γιατί γνωρίζουν ότι πάντα κοντά στο παιδί τους βρίσκεται ένας συνεργάτης της εταιρίας μας.

Παρακολουθούμε την πανεπιστημιακή πορεία των φοιτητών μας ενημερώνουμε τους γονείς.

Δυσκολίες μαθημάτων προβλήματα υπογραφών, που θα προκύψουν κατά την διάρκεια σπουδών, εμείς βοηθάμε των φοιτητή μας να τις ξεπεράσει με δωρεάν επιπλέον φροντιστηριακή διδασκαλία εντός της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού. Οι φοιτητές που συνεργάστηκαν μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών.

Οι φοιτητές της Best Studies αριστεύουν και έχουν το απόλυτο συγκριτικό πλεονέκτημα διότι τους στηρίζουμε και τους βοηθάμε καθ' όλη την διάρκεια των σπουδών του με αποτέλεσμα να αποφοιτούν χωρίς καθυστερήσεις.

Πρόκειται για την βεβαιότητα και την σιγουριά να είσαι φοιτητής της Βest Studies, προγραμματισμένα και με σχεδιασμό χωρίς αποτυχίες, αναβολές και απρόοπτα.

 

 

 Η Ναυτική Ακαδημία της Βάρνας στη Βουλγαρία, είναι ενεργό μέλος και συνιδρυτής της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Πανεπιστημίων (IAMU).

 

 Η Ναυτική ακαδημία της Βάρνας, έχει τα πιστοποιητικά IMO (International Maritime Organization) και ImarE (Ινστιτούτο Θαλάσσιας Μηχανικών στο Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο).

 

 

 

 

 Σπουδές στη Ναυτική Ακαδημία στη Βάρνα. Σπουδές Εμπορικού Ναυτικού στη Βουλγαρία. Σπουδές Εμποροπλοιάρχων στη Βάρνα. Σπουδές Εμπορικού Ναυτικού στη Βάρνα Βουλγαρία.

 

 

 

 

΄