Η ομάδα της Best Studies - Πίσω από τα γραφεία

veli

Η εταιρία μας   δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης, παρέχοντας υποστηρικτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης σε σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό . Εχουμε συνάψει συμφωνίες αντιπροσώπευσης με τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας, Σλοβακίας, Τσεχίας, Πολωνίας, Λιθουανίας, Κύπρου και Αγγλίας διασφαλίζοντας έτσι στους σπουδαστές, υψηλού κύρους σπουδές σε σχολές μεγάλης ζήτησης τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης  σε συνδυασμό με τις καινοτόμες και διαρκώς αυξανόμενες προσφερόμενες υπηρεσίες, μας έχουν ανεβάσει στην κορυφή του κλάδου με ξεκάθαρο προβάδισμα.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι και η Ναυτική Ακαδημία Βάρνας μας ανέθεσε την αποκλειστική της εκπροσώπηση και σήμερα διατηρούμε τα πρώτα επίσημα γραφεία   αντιπροσωπείας  της Ακαδημίας στη Θεσσαλονίκη και γραφείο συνδέσμου στον Πειραιά.

Αυτό μας τιμά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

 

Είμαστε οι πρώτοι που το 2014 προσεγγίσαμε, διαπραγματευτήκαμε και κλείσαμε συμφωνίες με τη διοίκηση της Ακαδημίας προς όφελος των Ελλήνων φοιτητών.

Το Σεπτέμβριο του 2014 εισάγαμε τους πρώτους 24 Έλληνες φοιτητές στην Ακαδημία στα τμήματα πλοιάρχων και μηχανικών εμπορικού ναυτικού τους οποίους υποδέχτηκε η διοίκηση της Ακαδημίας μαζί με τους γονείς τους με μια λαμπρή τελετή.

 

Είμαστε οι πρωτοπόροι στη πανεπιστημιακή υποστήριξη φοιτητών με ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι άλλων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Βουλγαρία.

Μας έχουν επιλέξει, μέχρι σήμερα 35 κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα από όλη την Ευρώπη  προκειμένου να ενημερώσουμε τους φοιτητές τους και να διεκπεραιώσουμε επιτυχώς την εισαγωγή τους . 

Αυτό εγγυάται την αξιοπιστία μας, μας τιμά και αυξάνει το αίσθημα ευθύνης προς τους φοιτητές μας.

Η Beststudies τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με εγγραφές και μεταγραφές φοιτητών και εκπροσώπηση πανεπιστημίωνΕπενδύσαμε στις δημόσιες σχέσεις μας με τους πανεπιστημιακούς φορείς, στην συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας με στόχο την επιτυχή εισαγωγή, την ομαλή φοίτηση και την έγκαιρη αποφοίτηση των φοιτητών μας.

Δεν είμαστε  κέντρο ξένων γλωσσών  ούτε μεσίτες, ούτε μεταφραστές, που κάθε καλοκαίρι κάνουν ομαδικές εγγραφές και ασχολούνται δευτερευόντως με την πανεπιστημιακή υποστήριξη των φοιτητών, συνεργαζόμενοι με μεσάζοντες και πλανόδιους σωτήρες και με ψευδής ανακοινώσεις παραπλανούν γονείς και φοιτητές προς ίδιων όφελος.